Ten Famous Taiwan Tea Series 4
台灣十大名茶系列 4
台湾十台名茶シリーズ 4
台灣十大名茶系列 4
台湾十台名茶シリーズ 4
The Pine Cypress Evergreen Tea is a specialty produced in Pine Cypress Peak in MingJien Town, Nantou County, Taiwan. The original name was “Pu ZhongTea” or “Pine Cypress Pit Tea”, the earliest tea named by a famous person. In 1978, Chiang Ching-Kuo, Taiwan’s premier at the time, visited Nantou County and tasted the fragrant tea and named the tea “Pine Cypress Evergreen Tea.” Pine and Cypress can endure frost and snow and remain evergreen for hundreds of years. The tea became famous worldwide.
The Pine Cypress Peak region is at the southernmost point of “Eight Trigram” Mountain, a hillside over 500 meters above sea level with an area of 2,500 hectare. Beautiful scenery with range upon range of green mountains, it is an ideal place for growing tea trees with cool climate filled with clouds and fog.
Pine Cypress Evergreen Tea is a half spherical shaped Bao Zhong tea made from Ching Shin Oolong, Four Season Spring Oolong, and Jin Shuan Oolong varieties as ingredients. Dry tea appears dark green with light fragrance. It resembles a slim and graceful young girl who leaves a lasting impression. It is a favorable tea among many tea lovers.
The Pine Cypress Peak region is at the southernmost point of “Eight Trigram” Mountain, a hillside over 500 meters above sea level with an area of 2,500 hectare. Beautiful scenery with range upon range of green mountains, it is an ideal place for growing tea trees with cool climate filled with clouds and fog.
Pine Cypress Evergreen Tea is a half spherical shaped Bao Zhong tea made from Ching Shin Oolong, Four Season Spring Oolong, and Jin Shuan Oolong varieties as ingredients. Dry tea appears dark green with light fragrance. It resembles a slim and graceful young girl who leaves a lasting impression. It is a favorable tea among many tea lovers.
生機無限的松柏長青茶
松柏長青茶是生產於南投縣名間鄉松柏嶺的特產茶,原名「埔中茶」或「松柏坑茶」,是最早由名人命名的茶;蔣經國先生於1973年來南投縣訪視時,細品茶香,故改名為『松柏長青茶」,松柏能歷經霜雪,百年長青,從此遠近馳名,享譽國內外。
松柏嶺地屬八卦山脈的最南端,是海拔 500公尺的山坡地,茶園面積廣達 2500公頃,這裡重巒疊翠,景色秀麗,雲霧瀰漫,氣候涼爽,是茶樹生長的優良場所。
松柏長青茶是以青心烏龍、四季春、金萱等品種為原料製成的半球形包種茶,製茶技術優良。乾茶呈青綠色,有一股清新的香味,就好像亭亭玉立的少女,令人回味無窮,是目前頗受愛茶者鍾愛的一種茶葉。
生気溢れる松柏長青茶(ショウハクチョウセイチャ)
松柏長青茶は南投県・名間郷・松柏嶺の特産品で、元の名前は「埔中茶」あるいは「松柏坑茶」。そして1973年蔣経国が視察で南投県に訪れたときに品銘し『松柏長青茶』と改名させた。松柏茶の香りはまるで松と柏そのもののよう、長年雪に晒されても損なわれず、百年以上青のままでいられる事から名を知られていた。
松柏嶺は八卦山山脈の最南端に位置し、茶園は海抜五百メートル当たりの丘陵にて二千五百ヘクタールまで広がっています。雲と霧がたちこもるあそこは茶樹の栽培にすこぶる良い場所である。
松柏長青茶は青心烏龍、四季春、金萱などの品種を原料とし、優れた製茶技術を持って半球体の包種茶に作ったもの。清らかで新鮮な香りはまるで花恥らう乙女のように、何時までも人の思いを引き寄せて離さない。今この時代に愛されてる茶の一種である。
松柏長青茶是生產於南投縣名間鄉松柏嶺的特產茶,原名「埔中茶」或「松柏坑茶」,是最早由名人命名的茶;蔣經國先生於1973年來南投縣訪視時,細品茶香,故改名為『松柏長青茶」,松柏能歷經霜雪,百年長青,從此遠近馳名,享譽國內外。
松柏嶺地屬八卦山脈的最南端,是海拔 500公尺的山坡地,茶園面積廣達 2500公頃,這裡重巒疊翠,景色秀麗,雲霧瀰漫,氣候涼爽,是茶樹生長的優良場所。
松柏長青茶是以青心烏龍、四季春、金萱等品種為原料製成的半球形包種茶,製茶技術優良。乾茶呈青綠色,有一股清新的香味,就好像亭亭玉立的少女,令人回味無窮,是目前頗受愛茶者鍾愛的一種茶葉。
生気溢れる松柏長青茶(ショウハクチョウセイチャ)
松柏長青茶は南投県・名間郷・松柏嶺の特産品で、元の名前は「埔中茶」あるいは「松柏坑茶」。そして1973年蔣経国が視察で南投県に訪れたときに品銘し『松柏長青茶』と改名させた。松柏茶の香りはまるで松と柏そのもののよう、長年雪に晒されても損なわれず、百年以上青のままでいられる事から名を知られていた。
松柏嶺は八卦山山脈の最南端に位置し、茶園は海抜五百メートル当たりの丘陵にて二千五百ヘクタールまで広がっています。雲と霧がたちこもるあそこは茶樹の栽培にすこぶる良い場所である。
松柏長青茶は青心烏龍、四季春、金萱などの品種を原料とし、優れた製茶技術を持って半球体の包種茶に作ったもの。清らかで新鮮な香りはまるで花恥らう乙女のように、何時までも人の思いを引き寄せて離さない。今この時代に愛されてる茶の一種である。
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